dimecres, 9 de maig del 2012

Visita a TV3

El dia 4 de maig un grup de 17 alumnes van anar d’excursió a Sant Joan Despí a visitar les instal·lacions de la TV3.



 Vam fer el recorregut per les diferents zones, des de la sala de control –plena d’odinadors, càmeres, fils i més fils- fins a veure diferents platós ón es fan els programes que veiem per la TV en directe: els telenotícies, canal sport,…
Ens van explicar els diferents canals que gestiona la Televisió de Catalunya, en són 6 i que hi treballen més de 2000 persones.
Vam poder veure com maquillaven i pentinaven a les persones abans de sortir a les càmeres, vam caminar pels llargs passadissos on hi ha armaris plens de disfresses.
Tot és negre: cortinatges, càmeres,…., una mica la sensació de fredor contrastada amb la lluminositat i l’assortiment de colors que veiem des de casa. Ens enganyen tant!!!!

Ens van ensenyar que tenen sempre connectats altres canals que no gestiona la Televisió de Catalunya i una de les coses que fan és estar al cas quan els altres canals passen la propaganda per tal de passar-la també i així per molt que facis zapping a tots els canals fan propaganda i ja no canvies de canal.






Va ser una sortida molt bonica. Això sí, ens vam quedar amb les ganes de veure algun personatge de TV conegut. Un altre dia serà!!.

1 comentari:

violant ha dit...

ualaaaaaaaaaaa! no sabia que havíeu anat a TV3!!!! això si que és xuloooooooooooo!