divendres, 2 de març del 2012

TALLER PRÀCTIC D'ANGLÈS


  El primer i part del segon trimestre, dos grups d’alumnes dels més grans de l’escola han gaudit del Taller pràctic d’anglès impartit per Josep Guash que és un alumne que cursa 1er. de Batxillerat al Col·legi Sant Josep de Tàrrega.
       El Josep ha realitzat el treball de voluntariat social de 35 hores en l’àmbit educatiu a l’Escola Alba. Des d’aquí li volem agrair el compromís , la responsabilitat i el seu tracte amable i comunicatiu amb tots nosaltres.

En finalitzar aquest Taller, el Josep ens ha escrit aquestes línies:

I just want to thank you all, teachers and students, making this time I've been here in Escola Alba an incredible experience. I must tell you it has been a pleasure teaching English and having fun with these students. I wish the students remember all what I have explained and when someone speaks you in English, you understand what are they talking about.

(Vull donar-vos les gràcies a tots, mestres i alumnes, fent que aquest temps que he estat aquí a l'Escola Alba ha estat una experiència increïble. He de dir que ha estat un plaer ensenyar anglès i fer diverir als alumnes.  Espero que vosaltres recordeu tot el que us heu explicat i que quan algú us parli en anglès, sabeu del que estan parlant. )

                      Thank you a lot.  Josep